Inleiding  |  Kunstverzamelingen   |  Culturele evenementen in het park  |  Culturele activiteiten buitenshuis  |  Stuurgroep Kunst   |  Tentoonstellingen

Culturele evenementen in het park

Liever dan een vaste collectie in een besloten ruimte op te stellen opteert de Stichting voor het gebruik van het park als openluchtmuseum, dat voor tijdelijke tentoonstellingen van beeldende kunst wordt opengesteld.

De aanwezigheid in de Stuurgroep Kunst van museumdirecteurs met een gevestigde internationale reputatie opent gunstige perspectieven voor de organisatie van waardevolle tentoonstellingen op het Hamel.

Daarnaast worden ook regelmatig vooraanstaande musici uitgenodigd om de melomanen op openluchtconcerten te vergasten.